Nofir ansetter Andreas Nordvik (29) – Som å hoppe på et tog i fart

Vi styrker mannskapet for andre gang på to måneder.

– Det har vært en usedvanlig aktiv periode for oss, med rekordmåneder i både januar, februar og mars. Med det i bakhodet er vi sikre på at denne ansettelsen vil ta oss til nye høyder, sier daglig leder i Nofir, Øistein Aleksandersen.

For kort stund siden kunne han meddele at Nofir for første gang siden 2019 skulle få inn ekstra mannskap.

Les hos iLaks: Blir første nyansatte i Nofir på fem år

Nå får de nok et tilskudd til avdelingen i Norge. Inn på laget kommer siviløkonomen Andreas Nordvik (29). Med en solid bakgrunn i design- og markedsføring danket han ut 49 søkere fra 11 land, og skal ta gjenvinningsselskapets markedsføringsarbeid til neste nivå.

Det er i hvert fall Nofir-sjefen selv overbevist om.

– Vi har sett viktigheten av å nå ut til næringa, for eksempel knyttet til hva som lar seg gjenvinne, hvilken type materialer vi som gjenvinner ønsker mer av – eller rett og slett for å sette søkelys på det arbeidet som gjøres av mange i fiskeri- og oppdrettsnæringa på bærekraftsfeltet. Det har vært en viktig faktor for at vi nå opplever den veksten vi gjør, sier Aleksandersen, og legger til:

– Det går mange år imellom hver gang vi ansetter, så det betyr at vi er rimelige trygge på at Andreas kommer til å være med å styrke Nofir videre.

Nordvik kommer fra en stilling som prosjektleder innen markedsføring og design i bodøbedriften Seria. Fra før av har han blant annet utviklet nettsider for ulike bedrifter, bygd opp en egen bedrift og jobbet med markedsføring av ulike produkter.

De erfaringene tror han kommer godt med.

Andreas Nordvik ser fram til å begynne i Nofir. Foto: Sigrid Synnøve Øberg

– Jeg har fulgt med på Nofir ganske lenge, må jeg innrømme, og alltid tenkt at det ville være et veldig spennende sted å jobbe. Når muligheten bød seg hoppet jeg på, og følte meg i grunn trygg på at jeg passet beskrivelsen og kunne gi et viktig bidrag til Nofir sin videre vekst.

– Dette blir som å hoppe på et tog i fart, og jeg ser fram til å komme ordentlig på plass over sommeren, sier Nordvik, som skal ta føringen på markedsføringsarbeidet fra og med august.

Flere nyheter

♻️ Join our newsletter

Join our newsletter and be the first to know about what happens in our world.